Træpleje

Vi sætter en ære i at bevare dine træer sunde og naturlige, og samtidig få tilpasset dem til deres omgivelser. For vi ved, at træer og menneskeskabte omgivelser kan fungere side om side med den rette pleje og beskæring.
Nogle gange er fældning dog den eneste løsning, fx hvis træet udgør en risiko for sikkerheden. I de tilfælde foretager vi fældningerne så nænsomt som muligt, så omgivelserne stadig kan vokse videre uden at lide overlast.

 • Korrekte beskæringer: Vi har en indgående viden om træer og udfører beskæringer, hvor vi tager hensyn til biologi, sikkerhed og æstetik.
 • Et højt æstetisk niveau: Vi sætter en ære i, at det endelige udseende er æstetisk tilfredsstillende og har øje for detaljen.
 • Kyndig rådgivning: Vi har blik for sikkerheden omkring træer og ved, hvornår det er på tide at fælde. Desuden har vi tæt kontakt til andre trækyndige fagpersoner, hvis vi skulle komme i tvivl om vores egen vurdering. Endelig råder vi over en ETW-uddannet fagperson i vores eget team.
 • Nænsom fældning: Vi fælder træerne nænsomt i helt små bidder ved at klatre i træerne eller anvende lift.

Arbejdsområder inden for skovpleje

 • Beskæring
  Når du vil skabe mere lys og plads. Vi beskærer og former dit træ, så der bliver skabt mere lys, og du undgår, at det vokser uhensigtsmæssigt. Beskæringer bør altid udføres af professionelle fagfolk, der har styr på både teori og praksis.
 • Fældning af vanskelige træer
  Når du har brug for skånsom fældning.Vi klatrer eller anvender lifte, når vi fælder træerne, så omgivelserne ikke tager skade, og tilbyder selvfølgelig fuld oprydning. Og vi er fuldt forsikrede.
 • Trævurderinger
  Når du har brug for en vurdering af træets tilstand. Trævurderinger kan være relevante, når træet har nået en vis alder og har mange døde grene, eller når miljøet omkring et træ ændres, da det kan fremskynde aldringsprocessen. Vi foretager objektive trævurderinger og arbejder tæt sammen med andre kyndige fagfolk, hvis vi har brug for ekstra ekspertise.
 • Plantning af træer
  Når du vil gøre en indsats for miljøet og skabe liv i omgivelserne. Vi rådgiver dig om, hvilke træer, der passer til omgivelserne, jordtypen og levevilkårene. Vi planter også gerne og rådgiver om eller sørger for korrekt pasning og pleje. Det er vigtigt, at plantning bliver udført korrekt, da den første tid af træets leveår er altafgørende for, hvordan træet vokser fremover.
 • Rodfræsning
  Når du har brug for hjælp til at fjerne rødder fra fældede træer. Vi fjerner uønskede rødder med en rodfræser, så du kan få plantet nye bede eller træer. Vores maskiner er små og smalle og kan komme ind af selv smalle havelåger.