Skov

Vi tilbyder klassisk manuel skovning og arbejder altid med de højeste sikkerheds- og kvalitetskrav for øje. Derudover tilbyder vi også visse maskinløsninger. Vi udfører bl.a. udkørsel med skovvogn, indtræk, knusning, flisning og kævleudslæbning.

 • Høj kvalitet i udførelsen: Vi sikrer altid, at det produkt, du får, er af så høj værdi for dig, som muligt. Effektiv indsats: Vi kan mønstre flere folk ad gangen og får effektivt noget for hånden, fordi alle mand er på én opgave på samme tid.
 • Skånsom håndtering af området: Vi anvender ikke de helt store maskiner. Det betyder, at vi efterlader færre spor og ødelægger mindre. Vi skover ud fra høje kvalitetskrav og er vant til at arbejde tæt sammen med maskiner.
 • Fleksible aftalevilkår: Vi tilbyder både at skove på akkord og til fast timeløn. Ligeledes kan vi både stå for hele processen (skovning, udkørsel, udslæbning og flisning) og hyres ind til de enkelte opgaver.

Arbejdsområder inden for skovarbejde

 • Manuel skovning
  Når du har brug for effektiv skovning. Vi er fire erfarne håndskovere, der arbejder effektivt og producerer store mængder træ til udkørsel og udslæbning. Vi har erfaring med både nål og løv og skover gerne på akkord.
 • Indtræk af vanskelige træer
  Når du har brug for sikkert indtræk af vanskelige træer. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og har stor erfaring i indtræk. Vi råder over egne spil og skovtraktor og står gerne for både indtræk såvel som udkørsel.
 • Udkørsel
  Når du har brug for transport. Vi har egen traktor og vogn og tilbyder udkørsel af træ – også i forbindelse med “oprydningsopgaver” på store grunde og naturgrunde.
 • Flishugning
  Når du vil skabe økonomisk gevinst ved din trærydning. Salg af flis kan udgøre en økonomisk gevinst, når du har fået tyndet eller ryddet remiser og småskove. Det kan udgøre et fint tilskud, når du skal reetablere. Vi hjælper både ved småopgaver og de helt store entrepriser.
 • Udslæbning
  Når du har brug for hjælp til udslæbning. Vi tilbyder udslæbning af kævler og hjælper også gerne med skovning og udkørsel af materiale.
 • Knusning
  Når du vil vil have lavet spor eller gøre klar til reetablering. Vi tilbyder knusning, hvor alt uønsket opvækst bliver ryddet, og afsavet materiale slås i småstykker. Det perfekte værktøj til spor i skoven eller til reetablering.